Intrebari frecvente Intrebari frecvente

alaturi de tine
Intrebari frecvente
Incercam sa iti raspundem in avans la intrebarile uzuale, mai mult, ori de cate ori consideri ca ceva nu este indeajuns de bine explicat, sau vrei sa afli informatii suplimentare, iti stam la dispozitie telefonic si prin email
Care sunt orele de functionare ale florariei?

Floraria este deschisa de luni pana vineri de la ora 10:00 la 18:00, sambata de la ora 10:00 la 16:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. In schimb, poti contact oricand telefonic sau prin email echipa Fleurs D’Arlette.

Daca plasez o comanda, aceasta poate fi livrata in aceeasi zi?

Cu siguranta, pentru orice comanda plasata pana la ora 16.00, aceasta va fi livrata in aceeasi zi in raza municipiului Brasov, la ora si adresa stabilita de comun acord.

Ce pot face daca nu mi-au placut produsele?

Desi exista sanse aproape imposibile ca produsele realizate de Fleurs D’Arlette sa nu fie pe gustul tau, vom face tot posibilul sa te multumim, astfel ca vom schimba produsul sau produsele si vom incerca o alta abordare ­čÖé

Ce ar trebui sa fac in cazul unui eveniment?

Totul incepe cu o invitatie la floraria de pe strada 13 Decembrie, NR. 17 din Brasov si o cafea buna. Aici vom discuta pe indelete despre natura evenimentului, perioada de desfasurare, necesarul de aranjamente si flori, precum si alte materiale adiacente.

Cum pot plati?

Poti plati cash sau cu card bancar.

Cum pot intretine cat mai bine florile?

Pentru ca ne dorim sa te bucuri cat mai mult de florile noastre, vei primi un ghid complet cu informatii utile despre intretinerea florilor, temperatura optima de pastrare, umiditate, precum si un pliculet cu vitamine naturale pentru noile tale flori. Daca vei avea intrebari suplimentare, apeleaza cu incredere la floristul tau dedicat de la Fleurs D’Arlette, fie telefonic, email, sau direct pe facebook.

TELEFON: 0787.44.33.55

ADRESA: Strada 13 Decembrie, NR. 17, Brasov