Despre Despre

pentru tine
Povestea noastra
Daruim din suflet toata priceperea noastra in arta florala

Misiunea noastra este simpla – sa cream un design floral inovativ si frumos, utilizand flori de cea mai buna calitate. Fiecare floare reprezinta un simbol si are expresia si forma ei proprie. Sobre, delicate, zambitoare sau jucause, ele transmit cel mai important tip de mesaj – sentimentul. De la aceste ganduri am plecat acum 7 ani, cand am inteles ca arta florala poate reprezanta o indeletnicire foarte frumoasa si ne va aduce bucurii sufletului.

Avem o echipa incredibila de floristi dornici sa isi puna magia in practica. In timp am realizat ca orice curs sau atelier floral iti poate fi ghid pana la un punct, de unde pasiunea si povestea isi asuma controlul. Am invatat ca uneori nu este suficient doar sa alegi in mod corect florile si sa le combini cu atentie, daca nu reusesti sa intelegi momentul potrivit pentru a evidentia mesajul buchetului sau aranjamentului pe care il lucrezi.

Alegem cu grija

Relatia speciala cu furnizorii de flori si plante decorative ne ofera avantajul de a beneficia doar de produse premium, potrivite pentru stilul floristic promovat de noi.

Ambalajele unice

Am investit foarte mult timp si resurse in dezvoltarea solutiei dedicate de ambalaj Fleurs D'Arlette pe care o vei gasi doar la noi.

Locatie centrala

Suntem mereu aproape de tine. Vei descoperi locatia de pe Strada 13 Decembrie ca pe un taram al florilor, pe care nu ai cum sa-l ratezi. Indrazneste. Bucura-te de frumos.

Livram gratuit

Livram gratuit in raza municipiului Brasov orice produs realizat de Fleurs D’Arlette, alaturi de mesajul personalizat ales. Pentru alte zone de livrare, va rugam sa ne contactati.

Stilul traditional si stilul modernist
Un buchet de sentimente

Specific stilului traditional sunt buchetele si aranjamentele cu flori colorate si vase decorative, in care accesoriile sunt foarte rar utilizate, lasand combinatia de culori dintre floare si decor sa se completeze reciproc. Stilul modernist este unul al formelor geometrice, simple, in care buchetele si aranjamentele sunt construite din flori de acelasi tip (monoflower) si accesorii.

Am inceput cu cei mai buni

Rene van Rems sau Leeane de la AIFD California reprezinta pentru noi un ghid de bune practici in arta florala, care ne-a inspirat inca de la inceputurile Fleurs D’Arlette. Aducem trendurile cu adevarat importante in stilul nostru floristic, caruia ii dam un gram de autenticitate.

Combinatie de pasteluri

Daca te vei regasi in culorile pastelate de roz, bleu, auriu, atunci acesta este stilul care ti se potriveste cel mai bine, in special pentru decorul de nunta. Tipurile de aranjamente sunt putin mai compacte cu flori de dimensiuni mai mari dispuse spre margine.

Flori dispuse concentric

De cele mai multe ori, aranjamentele rezultate in stil Biedermeier au o forma rotunda, sau usor conica, iar fiecare rand circular este compus din acelasi tip de flori. Buchetul este unul stilat, compus din doua sau mai multe tipuri de flori.

Consultanta pas cu pas

Oferim solutii personalizate si dedicate pentru beneficiarii buchetelor sau aranjamentelor Fleurs D’Arlette. Aprecierea clientilor este satisfactia suprema a muncii noastre. Vrem intelegem contextul floral si sa ghidam alegerea pas cu pas.

Traim emotia fiecarui moment

Pentru noi, arta florala reprezinta mai mult decat o activitate de zi cu zi. Suntem indragostiti de ceea ce facem si asta se vede in fiecare produs realizat. Uneori, suntem nevoiti sa refuzam clienti, dar motivul este cat se poate de justificat: nu ne dorim sa uitam de placerea activitatii noastre.